Monday, May 2, 2011

konspirasi osama dah meninggal?? teeeetttt!!!

salam semua.. sorry lah lama tak blogging.. dah berhabuk dh belog aku.. hahaha.. aku kerja lah.. erm.. semua sehat kan?? hehehe.. okay harini aku baca berita harian.. aku baca lah muka depan..and yelah.. osama dah meninggal sebab dah serang hiding place osama lah ape lah.. tapi gambar depan yang diorang kata diorang pertikaikan menjadikan topik perbincangan skarang nih.. dan kenapa perlu buang dekat laut.. bukan selalunya USA akan buat post mortem ke ape ke.. kalau betul lah nak cakap osama dah meninggal kenapa tak serahkan dekat waris dia.. kesian lah kalau waris dia tak leh nak tuntut.. kita semua kena ingat roh adalah hak milik Allah tapi badan adalah hak milik waris okay??

okay semua.. marilah kita melihat antara isu yang mendatangkan persoalan yang banyak terhadap gambar ini.. diambil dekat google search tapi ade je kt berita harian.. okay kepada orang yang lemah semangat.. korang janganlah lemah semangat.. ini untuk persoalan sahaja..


okay inilah persoalan yang patut kita kena ambil kira wahai kawan-kawan sekalian..
  1.  kita tengok kedudukan dia semasa dia hidup dan meninggal.. sama kan?? lihatlah semua sama dan maybe janggut dia sahaja makin lebat semasa meninggal.. tapi boleh pertikaikan sebab ada gambar dia yang terkini menunjukkan dia semakin tua dan uban2 dia jelas kelihatan.. nanti aku tunjuk..
  2. tengok sendiri bahawa mulutnya pun terbuka sama seperti ketika dia masih hidup.. telinganya dan stuktur janggutnya yang seakan- akan sama.. aku rasa boleh edit.. boleh kan edit camni??
okay.. maybe ini adalah kebetulan or maybe ini adalah penipuan.. mana2 pun aku harap dunia akan aman.. just kalau kaji lebih2 pasal osama korang akan tahu lah jawapan if korang tengok The Arrivals and Fahrenheit 9/11.. aku xtahu lah kan.. eh2 aku lupa gambar osama masa hidup terkini..


inilah gambar beliau ketika 2010.. dan kalau tengok mayat beliau rasanya tidak kelihatan uban2nya.. mungkin dia dye ke.. tapi Wallahualam.. ok thats all.. harap anda beri komen ok..salam.. apa2.. jangan la maki aku.. aku just bagi pendapat.. :)

owh weh.. aku ada picture terbaru..Ya Allah Jauhkanlah diri kami daripada fitnah.. Amin..

No comments:

Post a Comment