Friday, February 11, 2011

husayn & hirzi - Qalbi

assalamualaikum..

first of all wa mintak maaf la.. aku dah laamaaa tak update.. aku sejak kebelakangan ni ak bz gila.. dengan assignment lagi and exams.. and the most of it internet aku lembab GILA tambah2 skrin laptop sparuh rosak.. tapi xpe.. aku terima dengan tabah.. hehehe.. harini.. aku nak promote lagu aku and kawan kat korang.. khusus untuk bloggers lah kan.. haha.. sebenarnya aku terbuat lagu ni masa tengah kacau kawan ak masa dia main gitar.. boring kate.. so dok2 kacau dia tiba2 idea tercetus ble lagu aku kacau member ak ni macam style lah.. ok ni sypnosis dia..

1. dah kacau2.. aku xda lirik so ak hentam saja nyanyi
2. seminggu lepas tu aku wat lirik 5 minit.. so klu lirik cm hampeh.. sorry la.. huhu
3. aku pergi panggil member aku buat video tp aku hampeh gila.. ak pakai sepit.. adoyai.. sgan nak post kat facebook and youtube.. versi lain on the way
4. lagu ni aku wat khas untuk member ak bagi dia semangat untuk jangan kalah dalam ngorat awek yang dia nak sebab dia salu buat luahan hati kat aku.. hahaha
5. erm.. lagu ni originaliti kami tau.. jangan pulak nak ciben.. sedey bai..

okay download la tau.. spread it.. komen skali tau.. hahaha.. thanx for download.. anyway.. maksud Qalbi ni hatiku.. jgn tanya kenapa.. dengar dlu.. hehe

i give you Qalbi


donlod je lah tau.. hehe..





15 comments:

  1. ak nyanyi la.. igt sape.. hehehehe
    ok tnx ieyla.. :)

    ReplyDelete
  2. ye ker? :)
    bole la buat lagu utk wani plak pas nie..
    hehehe :)

    ReplyDelete
  3. xnak lar.. lagu untuk wani nanti.. hehehe.. skrng just tgh nk dgr pndangan org pasal lagu ni.. cmne.. best ke cmne.. hahaha

    ReplyDelete
  4. suara okay, tapi lagu average je; jangan marah pandangan ikhlas

    ReplyDelete
  5. alrigh khairul.. hehe.. ak okay je.. :)
    ok emma.. :)

    ReplyDelete
  6. huhu... :)
    tengah download.. nanti dah dengar aku komen ek.. :)

    ReplyDelete
  7. sedap laguni,ada bakat jadi artis tapi kenapa bunyi mcm bergaung

    ReplyDelete
  8. hahaha.. sbb buat dlm bilik.. huhuhu.. sbb 2 cm bergema sikit.. tnx ek..

    ReplyDelete
  9. ader bakat jd artis..??

    wow..ley tumpang glamor...

    ReplyDelete
  10. husayn !!
    melting habis dgr suara yg nyanyi ni.
    sape nyanyi weh?? (mcm aku cam je suara ni) hahahaha...
    btw, i like this song.
    damn nice ! ;)
    terbaekk la.

    ReplyDelete
  11. kanc.. ko dh glamor kot.. pemain yob sume glamor.. hehehe..

    nadia.. erm.. suara yg biasa u dgr lah.. hahahaha.. =P org ramai cm kata biasa je.. hehehe.. ni terlebih cair ni.. hahaha

    ReplyDelete