Sunday, November 21, 2010

nuffnang vs advertlets

selamat petang bloggers..harini ak nk wat experiment.. bkn experiment ape.. hehe.. cme utk tingkat kn knowledge ak n korng psl sape yg akn bagi rewards yg paling bnyak.. hehehe.. ak pn nk tnye pndpt korng.. sape bg rewards paling bnyk.. ak thu rata2 korang amik nuffnang.. ak xthu ape kurang advertlets tp ak amek advertlets dlu..  skrng ni ak taruk dua2.. so ckup seminggu and sebulan ak akn wt review psl bende nih.. so ak xnk ckp bnyk2.. masing2 ade kelebihan and kekurangan.. therefore ak xnk ckp lebih2 sbb ak br je aktif blek bloging.. so check it out. .KOMEN amatlah diperlukan oleh otai2 blog..  i really want to know.. :)


kita tengok sapa yang menang.. kih2..

20 comments:

  1. nk komen, tp ell bukn otai..hehe
    cuma sthu ell bila madukn nuff, hasil global_cpc yg awlnta 25 sen akn berubah jd 15 sen, thne ssh dpt BE....ell pn masih bljr..hehe btw, kongsi kbaikkn n kburukknnya ya..=)

    ReplyDelete
  2. ok la 2.. rezeki masing2.. hehe.. sy pn br blaja lagi.. bila nth otai2 nk comment.. huhu

    ReplyDelete
  3. saya setia dengan nuffnang :)

    ok la...berbaloi la..best..bny activity..even ta sempat nk join,tapi seronok la denga cite kawan2 nuffnanger yang join:)

    ReplyDelete
  4. saya join nuffng stakat nih hasil..hmmm ok la ;)

    ReplyDelete
  5. lebih dengan Nuffnang kott. jgn la curang ngn cik Nuff yeee. heeee.

    btw, mn de otai lol. blum lg. lambatttttttt.

    ReplyDelete
  6. saya nk komen bukan sebab saya otai.
    tapi saya sendiri pon tidak tahu mcmane nak jawab, kerana saya hanya menggunakan nuff.. HOPE u get what u want,, and share again k.. TQ

    ReplyDelete
  7. jawabnyer.... guna google adsense.hehehehe. Dollar $$$$. mana2 pun yang penting duit.

    ReplyDelete
  8. erk...yanie bkn otaii tapi kotaii kahkah...!!
    klo ikot yanie lbih caya kt nuff.ehem2 mntak2 le incik nuff bc komen yanie ni ye..ekekee :P

    ReplyDelete
  9. ramai nye guna nuffnang.. nmpknye nuffnang mnjadi pilihan ramai.. insyaAllah end of the month ak show the results.. hehe..
    adsense mmg bnyk duit.. hehe..xlawa.. kihkih

    ReplyDelete
  10. saya pun bkn blogger otai. da lme wat blog tapi tak kenal sepenuhnya lagi dunia blog.
    setakat ni saya hanya knl nuff je.
    teringin gak nak tahu apa hasil experiment awak ni.
    good info to sharing!
    thanx :)

    ReplyDelete
  11. Untuk Pengetahuan,,Iklan adverlets nie untung bg sape yang rmai unik visitor sbb dlm adverlets nie,,dia ade count utk unik visitor n click iklan..means that,stiap unik visitor ade nilai n click pn ade nilai..Nuffnang jz ade nilai bila click n unik visitor akn ade nilai ble dpt Buffered earning..tapi keseluruhannya,,Nuffnang lagi untung bagi blogger baru sbb harga iklan utk Rm tinggi kalau nak bnding dengan adverlets yg ciput utk click iklan..panjang gila aku comments..HAHA

    ReplyDelete
  12. ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

    tentang ni aku pun tak tahu sesangat setakat blog aku ni nak cari untung tu ... eeeemmmm bukan dikira otai... but aku akan terus belajar dan terus belajar lagi... kalau kat sini ada tip macam mana boleh dapat untung berganda aku nak gak belajar ni.....

    ReplyDelete
  13. wow.. otai2 sudah mula berbicara.. hehe

    ReplyDelete
  14. Afzainizam: Tip Untuk Nuff,,Blogwalking je la..xde care lain..huhu..ataupun submit blog to blog search engine..salah 1 cara..
    Mudah2an dapat buferred earning..untung lebih..=p

    ReplyDelete
  15. HAHA . aku bukan si pengkomen otai okay :D

    sekarang ni .. aku taw nuff tuh jer laa
    tapi tak terai pakai nuff tuh pun
    agaggaga
    tapi taw lah mende tuh :)

    ReplyDelete
  16. Setahu aku.. blog ko advertise iklan nuffnang then ko add advertise iklan advt plak.. ko punyer privilege "Glitterati" utk iklan nuffnang akan dibatalkan.. tak caye? ko baca dulu dia punyer policies..

    ReplyDelete
  17. wahhh..apik akn tunggu hasil experimen nyer..

    ReplyDelete
  18. ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kami DAtang Ziarah Blog Anda
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

    eemmmm betul gak kata mabk.abubakar tu... aku perasan gak

    ReplyDelete